Zo binnen zo buiten cirkel dieper contact met jezelf, de ander en de natuur vijf bijeenkomsten op een prachtige plek We creëren binnen en buiten met elkaar een veilige ruimte waar je tot jezelf kunt komen. We delen, doen meditatie,…

Cirkel

Zo binnen zo buiten cirkel
dieper contact met jezelf, de ander en de natuur

vijf bijeenkomsten op een prachtige plek

We creëren binnen en buiten met elkaar een veilige ruimte waar je tot jezelf kunt komen. We delen, doen meditatie, bewegen en gebruiken de natuur als kompas. De helende kracht van de cirkel brengt je weer meer in contact met je ware natuur.

Door wie?

Esther, holistisch (natuur) coach en Laura, yoga- en beweegdocent. Wij bundelen onze krachten en wensen dat deze cirkel bijdraagt aan het ervaren van de heelheid in onszelf. We hebben de intentie om een plek te bieden waar je samen met anderen ruimte hebt om jezelf te zijn, naar binnen te keren en expressie te geven .

Voor wie?

Voor iedereen die bewust ruimte wil maken om op zichzelf af te stemmen en dat ook graag in verbinding met anderen en op een natuurlijke manier wil doen.

Maart 2021 is de eerste samenkomst, we ontmoeten je graag.

De locatie is prachtig gelegen tussen weilanden en bos, de binnenruimte is sfeervol en natuurlijk ingericht. Het is een plek waar je je gemakkelijk thuis voelt.

Adres: Stoutenburgerlaan 11 in Stoutenburg-Noord

vijf keer op dinsdag:  30 maart, 13 april, 18 mei, 1 en 15 juni

van 9.30 uur t/m 11.30-12.00 uur

kosten: € 250,-

De groep bestaat uit 10-12 mensen.

IMG_7380

IMG_7407

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>