“Voor mij is de yogales een echt rustpunt in de week waar ik weer tot mezelf kan komen en verkwikt vandaan kom”. Sonja

Over Laura

Het leven ervaar ik als een boeiende, mooie, uitdagende reis. Een reis waarin ik steeds meer en vaker de verbinding ervaar met mezelf, de ander en alles om me heen. Alles wat mij helpt om in verbinding met mezelf te zijn, aanwezig te zijn, geef ik graag door in mijn lessen. Ik ben nu zo’n achtentwintig jaar enthousiast met yoga bezig. Ik heb vele lessen en workshops gevolgd bij verschillende docenten en in verschillende yogavormen.

Nadruk op holistisch
Ik ben opgeleid in de ‘Anusara yoga’. Deze yoga legt de nadruk op een holistische visie, wat betekent dat ieder mens van nature goed, heel en compleet is. Inmiddels geef ik ruim 14 jaar les aan groepen. Ik gebruik alles wat ik geleerd heb – en nog steeds leer – op gebied van yogahoudingen, meditatie, visualisatie en ademhalingsoefeningen. Zo heb ik mijn eigen manier van lesgeven gecreĆ«erd.

In beweging komen
Naast deze yogapassie is die er ook voor het dansen. Ik hou van bewegen, mezelf hierdoor beter voelen en anderen in beweging brengen.

Massage
Ik heb de vierjarige opleiding aan de Academie voor Massagetherapie gevolgd. Ruim tien jaar heb ik een massagepraktijk aan huis gehad. Momenteel heb ik geen praktijk maar mocht je graag een massage ontvangen dan kan ik bij jou thuiskomen met mijn massagetafel.

Mijn levenshouding
Heel blij ben ik moeder te zijn van een dochter. Mijn levenshouding is om bewust en in liefde te leven en goed voor mezelf, de mensen om me heen en de natuur te zorgen: om te leven vanuit mijn hart.

Laura website

Leave a Reply