“Voor mij is de yogales een echt rustpunt in de week waar ik weer tot mezelf kan komen en verkwikt vandaan kom”. Sonja

Over Laura

De balans zoeken en houden staat voorop in mijn leven. Ik ben nu zo’n twintig jaar enthousiast met yoga bezig. Ik heb vele lessen en workshops gevolgd bij verschillende docenten en in verschillende yogavormen.

Nadruk op holistisch
Ik wil speciaal de zogeheten ‘anusarayoga’ noemen. Deze yoga legt de nadruk op een holistische visie, wat betekent dat ieder mens van nature goed, heel en compleet is. Inmiddels geef ik ruim zeven jaar les aan groepen. Ik gebruik alles wat ik geleerd heb – en nog steeds leer – op gebied van yogahoudingen, meditatie, visualisatie en ademhalingsoefeningen. Zo heb ik mijn eigen manier van lesgeven gecreëerd.

Ook voor kinderen
Vanaf voorjaar 2019  geef ik yoga aan kinderen. Wat een plezier om al het mooie van yoga aan kinderen door te mogen geven!
Ik heb hiervoor onder andere de opleiding holistische kinderyoga gedaan.
Momenteel staan er geen kinderyogalessen gepland.

In beweging komen
Naast deze yogapassie is die er ook voor het dansen. Een paar jaar heb ik regelmatig de vijf ritmes van Gabriella Roth gedanst. Ik hou van bewegen, mezelf hierdoor beter voelen en anderen in beweging brengen.

Massagepraktijk
Verder heb ik een massagepraktijk aan huis. Hiervoor heb ik de vierjarige opleiding aan de Academie voor Massagetherapie gevolgd.

Mijn levenshouding
Heel blij ben ik moeder te zijn van een dochter. Mijn levenshouding is om bewust en in liefde te leven en goed voor mezelf, de mensen om me heen en de natuur te zorgen: om te leven vanuit mijn hart.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>